Wednesday, August 8, 2012

OneView Reporting Installation Webinar

Presentation Link



Live Broadcast

39 comments:

  1. Gustavo,

    Thanks for all of the information.

    I did have a couple of issues that I had to overcome. The first that stopped my process was encountered when I followed your step for running the P958974, pressed Add, filtered DV910 – values displayed but DV910 did not exist. There were actual DV910 records, but the screen showed it as not valid. My solution was to run P0094 to create the DV910 record; which allowed it to align with the already existing detail records.
    Scott

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Scott! Thanks for the tip! I didn't have this issue, but it's registered here! Thanks!

      Delete
  2. Hi Gustavo!
    Thanks for the guide!
    All works fine, but maybe you've found why BI Publisher login page always shows?

    Best regards,
    Pavel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Pavel,

      I appreciate your comment.

      Well, maybe it's because a demo version and the authentication works this way. Please let us all know case you find a solution for this.

      - Gustavo

      Delete
  3. Hi Gustavo!,

    Thanks for the guide, we have trying it, but we are unable to load 910allreports.zip file. That progress bar it stays in 0%.

    Any hint?

    thanks

    Fernando

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fernando, have you set the Author Role and assigned to the Bi Publisher user?

      - Gustavo

      Delete
    2. I have the exact same issue. I verified the BIAuthor role is assigned to "demo". The BI Publisher User. Your thoughts are appreciated.

      Delete
  4. Have a problem importing 910ALLREPORTS.ZIP - 98 Process Error?
    Any recommendations?

    ReplyDelete
  5. Have a problem importing 910ALLREPORTS.ZIP - 98 Process Error?
    Any recommendations?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. I make all the steps but i don´t have the OneViewMenu near Tool when i lunch the OneView Aplications

    Any idea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I get it !! the problem is on the P958974 you have a mistake on the Enviroment, is DEMO910 and not DV910

      Delete
  8. When you want to install Oneview Reporting: Why do you recommend downloading the Trial version and not Oracle BI Publisher 11g Enterprise? What is the difference.

    Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Anonymous,

      I just recommend the trial version because I'm installing in a Demo environment. If you want to install in a real production environment I suggest you to check with your Oracle sales representative to check about the licenses costs, etc.

      - Gustavo

      Delete
  9. Hi Gustavo,

    Thank you for this valuable information but i need more please:
    in the production environment, where shall i do this installation? web server or enterprise or where?

    in my e-delivery account there is V26194-01, V26195-01 & V26205-01, is it the same BI ?

    ReplyDelete
  10. Hi Gustavo

    How long it takes for the work with Importing Oneview Reports process take to finish? The process has been 10mins since i began import? Should i be concern with how long its taking?

    Thank you,
    Hugo Balderas

    ReplyDelete
  11. Have a problem importing 910ALLREPORTS.ZIP - 98 Process Error? I downloaded the file twice thinking that something was wrong but this issue still coming up.
    Any recommendations?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I, too have the same problem. Have you got your issue resolved?

      Delete
  12. Dear Gustavo

    we Appreciated your hard work and giving this as free .. so Thanks a million

    now we all facing the problem of loading 910ALLREPORTS.ZIP as it reports back the status 98 and we don't yet find a solution for it,

    can you please help up solving that problem

    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. i fix it ... simply:

      - sign of JDE (web and fat client)
      - Start JDE
      - Delete the record you created in P953000
      - create the record again in P953000 as mentioned in the Tutorial
      - Delete the record you created in P954000
      - when you are in application "P954000" and once you press the populate button, don't press OK now, type the passord (demo) in the grid below over the astriks, go one line down and then press OK

      - restart then both JDE and Publisher
      - open P03b2022 and make sure that OneView exit is there
      - now import the zip file using "P982402|ZJDE0002" in the fast path not through the menu

      i think this is what i did, the entire problem is in apps P953000 and P954000

      Good luck everyone

      Delete
  13. Hi Gustavo:

    I did install JDE E1 over windows 8, it works ok but, when I tried to install BI Publisher it did not work; is compatible BI Publisher trial version with windows 8?

    Thanks in advance for your help

    ReplyDelete
  14. Hello gustavo,

    is there add report in demo version ?

    like add report button in ovr with bip trial ?

    ReplyDelete
  15. Hi,

    How this OVR stored in Weblogic and database. I am upgrading from XE to 9.1 and My servers (JAS/ Enterprise) are in Active - Active mode. How I am going to make OneView reporting as active/active means if my one server goes down user can get the OVR from second server.

    Any thought on that.

    Thanks,
    Amar

    ReplyDelete
  16. Hi
    This tutorial was great, the installation went well right up to running the reports - Publisher opens correctly but I get 'No Data Selected'.
    Please can you help fix this problem.

    ReplyDelete
  17. Hello All,

    Getting "No data to display error " while running one view reporting for JDE applications. Please let us know how to rectify this issue.
    Followed the same procedure mentioned for OVR installation.

    Thanks
    Shobana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Did you solve the problem?? I have the same here!

      Delete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Hi,

    Do you solve this problem?

    Regards,

    Eduardo

    ReplyDelete
  20. BIG JdeFusion FanApril 4, 2014 at 1:17 AM

    Gustavo,

    Firstly thanks a million for this great tutorial. May God bless you !! :)

    I was able to successfully install E1 , BIP and OVR on 9.1.0.1 - exactly as per your tutorial.

    However, when I install Standalone 9.1.3.3 and BIP I get the same error that Shobana has reported "No data to display" on the executed/run OVR report. The application grid does have data before the OVR is run, but somehow the OVR report doesn't get it on execution. I tried deleting the Soft coding record to see if it helps, but it didn't. Looks like BIP doesn't get the data on the call. But if I open the report in design mode it does get sample data, so don't know why BIP doesn't get data at runtime. Any thoughts/inputs will be appreciated.

    Thanks,
    BIG JdeFusion Fan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Gustavo, great apreciate. Thanks a lot.
      But got a same problem with two previous latest comment, that No Data to display occured. Is there any miss configuration.
      Thanks

      Delete
    2. Any news about the problem? I have the same here!

      Delete
  21. Tks Gustavo for the effort made in this guide, It will help us a lot. I'm getting the same message "No Data to DIsplay" when I tried to run some reports. I believe that the models (JDE templates) could be pointing to the wrong datasource... Since I'm not an BI expert, I will keep searching for a way to fix this. Tks!

    ReplyDelete
  22. Hi
    I too am getting the same error "no data to display".please help us out with this

    ReplyDelete
  23. Any clue for no data to display error ?

    ReplyDelete
  24. any new about that error no data to display

    ReplyDelete
  25. I too am getting the same error "no data to display".please help us out with this

    ReplyDelete
  26. hello! I could not find the 910allreports.zip to download it over the internet. Would you please provide me with the link where I can download it

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contact me @ aniket12323@gmail.com

      Delete
  27. Hello Gustavo,

    While importing oneview_91_bip11117 I get jas error as

    HTTP transport error: javax.xml.soap.SOAPException: javax.xml.soap.SOAPException: Message send failed: No route to host

    Kindly let me know if you have any clue.

    ReplyDelete

Thanks for your comment!

Oracle is a registered trademark of Oracle Corporation and/or its affiliates.
JDEFusion is not affiliated with Oracle Corporation. Contents of this site are not endorsed nor approved by Oracle.
JDEFusion is part of Oracle official OTN blogs listing for Latin America under category JD Edwards and Fusion Middleware.